Voorwaarden

Door te bestellen gaat u met onze voorwaarden akkoord.
Let op: Dit is een gratis digitaal product, beschikbaar als een digitale download. Als het je bevalt, doneer dan een bedrag om plans.nl te laten doorgaan met ontwerpen te maken.
Schade / Aansprakelijkheid:
Door het downloaden, of het gebruik van een tekening gaat u ermee akkoord PLANS.NL te vrijwaren van eventuele schade of letsel van welke aard dan ook, die zou kunnen voortvloeien uit fouten, weglatingen of andere oorzaken.
Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat elk project dat u uitvoert of product dat u gebruikt, veilig, effectief en legaal is voor uw situatie. Alle plans informatie worden aangeboden “ALS IS” voor informatie en entertainment doeleinden.
PLANS, of de auteur kunnen geen verantwoording aanvaarden voor eventuele schade, verlies of letsel veroorzaakt door het maken, gebruiken of misbruiken van het product.
Garanties worden uitdrukkelijk uitgesloten.

Copyright:
De werkbeschrijvingen, sjablonen, bouwtekeningen, afbeeldingen en foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd materiaal, en aanbieden of reproductie ervan op welke manier of in welke vorm dan ook is slechts toegestaan door de auteursrechtelijke partij.

Doneren:
Plans kan jouw donatie goed gebruiken. Met jouw bijdrage kunnen we gratis plannen en patronen blijven maken. Of je nu een grote of kleine donatie doet, alle beetjes helpen. Elk bedrag is welkom. Help PLANS en doneer .


Bij vertalingen, houd er rekening mee dat deze tekst bedoeld is om u te informeren, maar in geval van twijfel is altijd de officiële (Nederlandse) tekst definitief. Alle rechten voorbehouden. © 2000-2022 PLANS Leeuwarden NL

AVG