PDF

VRAGEN EN ANTWOORDEN DOWNLOAD PDF MONTEREN van het sjabloon

Wat is een PDF download bestand?

PDF’s zijn bestanden die leesbaar zijn in Adobe Reader zijn via een gratis te downloaden programma van Adobe Systems: http://get.adobe.com/reader/. Als u het downloaden van de PDF-bestanden naar iPhone, iPad, Android-apparaten of Windows Phone gebruikt kunt u de gratis Adobe Reader app hier downloaden: https://acrobat.adobe.com/us/en/products/mobile-app.html

Wat is het voordeel.

Wat is het voordeel. U hoeft niet te wachten op de post. Een MAAKPLAN kan gemakkelijk en direct worden gedownload op uw computer in het handige Adobe PDF.

Alle downloadbare documenten zijn A4/letter pagina’s, die gemakkelijk afgedrukt kunnen worden op de eigen computer printer. (100%) Het Portable Document Format (PDF) is een bestandsindeling die is gemaakt door Adobe Systems voor het uitwisselen van documenten.

De prints  aan de aangegeven randen (boven- en  linkerzijde)  “schoon”  snijden of knippen. Dan de prints aan elkaar plakken met een lijmstift.

Is een ebook reader, zoals de Amazon Kindle of de Barnes & Noble Nook nodig om een PDF te openen, lezen of af te drukken?

Nee. Alles wat u nodig hebt om een MAAKPLAN te openen, lezen of af te drukken is de gratis Adobe Reader software op uw computer (Adobe Reader versie 5 of hoger) geïnstalleerd. Adobe Reader wordt meestal geleverd met het besturingssysteem van Microsoft.

Hoe ontvang ik een PDF download die ik koop?

U vindt een PDF sjabloon als elk product op het internet, door middel van een winkelwagentje. U zal worden gevraagd om een ​​formulier in te vullen waarin uw e-mailadres. Nadat u betaald heeft via Bank of Pay Pal rekening, ontvangt u binnen 24 uur een email met uw PDF sjabloon.

Hoe bewaar ik een PDF sjabloon bestand op mijn computer?

Sla het PDF bestand op bijvoorbeeld uw bureaublad door het selecteren van “Save” in het dialoogvenster “Bestand downloaden” wanneer u klikt op het PDF-download link. Als u het bestand opent en niet “Opslaat”, kunt u nog steeds het bestand op uw bureaublad te opslaan door “Bestand / opslaan als” te kiezen in Acrobat Reader.

LET OP:

U moet het PDF bestand opslaan, zodat u deze kunt openen en afdrukken zo vaak als je wilt! 
Ik heb nog steeds vragen, wie kan ik bellen?

Aarzel niet om ons te bellen op: 058 216 07 90 of stuur ons een e-mail naar  lambda@plans.nl met uw vraag.